PEDAGOJÄ°K FORMASYON PROGRAMI BAÅžVURUSU VE ÅžARTLARI HAKKINDA

Ege Üniversitesi Pedagojik Formasyon Programı Derslerine Yönelik Uygulama Usul ve Esaslarına göre pedagojik formasyon program baÅŸvuru tarihi ve ÅŸartları aÅŸağıda belirtilmiÅŸtir.

1- BaÅŸvuru yapacak öÄŸrencinin AGNO’sunun 4.00 üzerinden en az 2,72 olması ve almakla yükümlü olduÄŸu tüm derslerinden baÅŸarılı olması,

2- ÖÄŸrencilerin 2. Sınıfa baÅŸlayacak olması gerekir.

3- BaÅŸvuruların deÄŸerlendirilmesi baÅŸarı sırasına göre gerçekleÅŸecek olup üniversitemiz senatosu tarafından belirlenen kontenjan dâhilinde öÄŸrenci kabul edilecektir.

BaÅŸvurular 12-18 AÄŸustos 2024 tarihleri arasında kimlik.ege.edu.tr web sitesi üzerinden “ÖÄŸrenci BaÅŸvuru ” ekranı üzerinden yapılacaktır.

BaÅŸvuru sonuçlarından sonra programa kabul edilen öÄŸrenciler kayıt yenileme haftasında (09-13 Eylül 2024 haftası) sorumlu olduÄŸu formasyon derslerine kayıt yapmak zorundadır.

Not: 2023-2024 yılında pedagojik formasyon programına kayıtlı ara sınıf öÄŸrencileri formasyon programına devam edeceklerdir.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°